Ubian eshop

ubian logo2

Vážení zákazníci,

S radosťou Vám oznamujeme, že od 1. júna 2024 je spustený nový Ubian Eshop. Tento modernizovaný internetový obchod Vám prináša množstvo užitočných funkcií a možností, ktoré Vám uľahčia správu Vašich dopravných kariet a cestovných lístkov.

Vďaka Ubian Eshopu si teraz môžete pohodlne vytvárať používateľské účty, čo Vám umožní pridávať dopravné karty nielen mesta Púchov, ale aj iných dopravných podnikov. Okrem toho máte možnosť dobiť si kredit na svojej dopravnej karte a zakúpiť si predplatné cestovné lístky.

Aby ste mohli využívať všetky výhody a služby, ktoré Vám Ubian Eshop ponúka, je potrebné sa zaregistrovať na webovej stránke https://www.ubian.sk/login. Po úspešnej registrácii získate prístup k celému spektru našich služieb, čím si zjednodušíte a zefektívnite Vaše cestovanie.

Veríme, že nový Ubian Eshop splní Vaše očakávania a prinesie Vám vyšší komfort pri správe Vašich cestovných záležitostí.

Radi by sme Vás informovali, že nie všetky služby sú okamžite aktivované. Niektoré funkcie budú postupne sprístupňované, aby sme zabezpečili ich bezproblémové fungovanie a Vašu spokojnosť. Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a porozumenie.

Zdieľaj
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hľadať v aktualitách

Najnovšie aktuality